צור קשר

מספר טלפון: +97249835722

אתר אינטרנט: http://www.mishi.co.il/

מישי בוטיק שוקולד

| סגור בשבת | לא מתאים לילדים כשר
  • place-img
place-img

מישי (מיכאל) בלוג הוא שף-קונדיטור וגם השוקולטייר הישראלי הראשון. בשנות השבעים הוא עזב את המולדת לשווייץ לטובת ייצור שוקולד, וכשחזר ארצה הביא עימו את טכניקות הטמפרור והתבנות (יציקה לתבניות). בין הטעמים שהוא מכין אפשר למצוא שוקולד בטעם צ'ילי, שוקולד בטעם פלפל שחור ואפילו שוקולד בטעם פלפל אנגלי וקפה. כבר בגיל 8 צפה מישי באמו בשעה שאפתה עוגות וידע שכשיהיה גדול יהיה קונדיטור. מאז ועד עתה עברו שנים והמון עוגות ופרלינים תחת ידיו של מישי. מישי עבד כטבח וקונדיטור במלון "דן הכרמל" בחיפה שהיווה בשנות ה-60 מוסד לחינוך קולינארי. מאוחר יותר פתח בקריית טבעון קונדיטוריה שבה הוא יצר מגוון גדול של מוצרים והעיקריים ביניהם היו השוקולד והפרלינים. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לחנות בוטיק שוקולד יחידה במינה שבה מדי יום מישי מייצר מגוון מוצרי שוקולד בעבודת יד וכ-50 סוגי פרלינים בטעמים מגוונים. הפרלינים מיוצרים במספר שיטות: מולדינג, חיתוכיות, זילופים וטרפלס. הפרלינים האיכותיים של מישי זכו להערכה ולפרסומים בכל רחבי הארץ. מישי מלמד ועורך השתלמויות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות שבבוטיק ובמבחר בתי ספר מקצועיים. המקום זכה לביקורות מעולות והוא גם יפה ומאובזר בתוכו. מומלץ בחום!