לחם ברויטמן
את האהבה שלו ללחם גילה זיו בגיל ילדות, במטבח המשפחתי בו אפיית לחמים היתה שגרה קבועה ומשמחת. כשגדל, הקשר והידע בלחמים התחזק במגוון הסדנאות השונות שבהם השתתף.
כאילתי לשעבר רצה זיו להעביר לאילת את הטעמים של לחם גורמה ולחשוף את האילתים לאוכל ברמה גבוהה - ופתח את לחם ברויטמן.
המאפייה התקבלה באהבה באילת, למרות שיש הטוענים שהמחיר של הלחמים גבוה. בכל זאת המבקרים באילת מוזמנים לבוא ולטעום לחם ברמה גבוהה מחומרי גלם איכותיים שקשה מאוד להשיג, במיוחד בדרום.
ליצירת קשר עם המאפייה ניתן לפנות למספר הטלפון: 054-4356421