לה טרה פרומסה
לה טרה פרומסה הינו יקב קטן המייצר מגוון רחב של יינות ייחודיים על פי מיטב המסורת האיטלקית ובסה"כ כ-7000 בקבוקים בשנה. ביקב פועלת מסעדה המשלבת שתי מסורות בישול גדולות - האיטלקית וההודית. בארוחות המוגשות במסעדה משולבים כמובן, יינות היקב.
במטבח הקוצ'יני משולבים הג'ינג'ר, עלי הקארי (וופלה) והכוסברה במנות מסורתיות רבות, ובמטבח האיטלקי ניתן למצוא מתכונים שעוברים מדור לדור כמו לזניה, כבדים ולשון.
מומלץ לשלב בארוחות את יינות היקב שמעצימים את החוויה.
ביקב ניתן למצוא יינות מזנים פחות שיגרתיים כמו: סנג'ובזה, פרימיטיבו, פ.וורדו, קברנה פרנק וכמובן גם מעט מרלו וקברנה סוביניון.