מיקום

צור קשר

מספר טלפון: +972539441630

אתר אינטרנט: http://dianaa.rest.co.il/

זמנים

    ימי פתיחה:
  • ראשון
  • שני
  • שלישי
  • רביעי
  • חמישי
  • שישי
  • שבת
שעות פתיחה:
בכל ימות השבוע: 12:00-23:00

דיאנא

| פתוח בשבת | מתאים לילדים לא כשר
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

מסעדת דיאנא הוקמה בלב העיר נצרת בסוף שנות ה-70 והייתה כבר אז חלוצה בתחום הקולינרי, כשהביאה למטבח הערבי, את בשורת פירות הים, הדגה הטרייה והמתכונים הביתיים המוכרים שהוגשו במסעדה.

את המסעדה הקים אבו-אלדוח'ול ספאדי שבמשך השנים הראשונות היה השף הראשי ומנהל המסעדה. עם השנים, העביר ספאדי את ניהול המסעדה לידי ילדיו, השומרים על מסורת אביהם, על המתכונים ועל רמת האיכות הגבוהה לה הורגלו.

בני הדור השני של משפחת ספאדי ממשיכים לחזק את דיאנא, שעלתה לגבהים חדשים מבחינה קולינרית והפכה למותג. האוכל הביתי והטרי בעל ההשפעות הסוריות, הלבנוניות והתורכיות, צבר קהל מעריצים גדול לאורך השנים, וכיום אפשר לומר בוודאות שמדובר במוקד עלייה לרגל עבור מקומיים ותיירים כאחד.

משהו מיוחד קורה במטבח

בשרים בדיאנא הם גולת הכותרת וכמה ממנות הדגל הן מנות בשריות, בעלות טעמים וניחוחות מעולים של גריל פחמים (נדיר במחוזותינו). נסו למשל שווארמה מעגל טרי, קבב טלה קצוץ בשיטה המסורתית, צלעות טלה משובחות וגם שיפודי אוכף טלה, שרק בשבילם כדאי להזמין מקום. הבשרים מוגשים לצד מבחר עשיר של סלטים ומנות פתיחה כמו החומוס המיוחד של אבו אלדוחול.

מסעדת דיאנא היא מהבודדות בצפון שמספקת דגים טריים, המגיעים מדי בוקר מהכינרת, מהים התיכון ומבריכות הגידול בישראל, כדאי לבדוק עם המלצרים מה הביא "מלך הדגים" באותו יום למסעדה.

מנות ראשונות על בסיס פירות ים כמו שרימפס וקלמרי; מאכלים ערביים מסורתיים כדוגמת קובניה, ספיחה וקפתה; ולקינוח כנאפה, סחלב, בקלאווה בשלל טעמים ועוד.

אירועים חוגגים בדיאנא
יום הולדת במשפחה? אירוסין או אירוע אחר? אתם מוזמנים לערוך את החגיגה אצלנו. לכל אירוע עד 80 איש יורכב במיוחד תפריט נפלא, ששם בקדמת הבמה את המיטב שיש לדיאנא להציע - החל ממנות הפתיחה, דרך העיקריות ועד לקינוחים.