חם בקולינר
עתליה
עתליה היא שפית שנולדה בשכונת עין כרם ההררית והיפהפייה, השוכנת...
האטלייה של טלי פרידמן
טלי פרידמן מציעה חבילת בילוי קולינרי לילדים קטנים באזור הכי...
מתוק מהלב
סטודיו לסדנאות אפייה של ניצה יצחק, בוגרת "פודסטפ". הסטודיו של...
דרום אמריקה
מתחם הסדנאות החדש של "דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו" ממוקם...
סקולינרי
מתחם סדנאות מקצועי הממוקם בכניסה לקיבוץ יגור, בתוך מתחם גדול...
יעקבס פותחים שולחן
תכירו את הבייבי החדש שדפי יעקבס – מגבינות משק "יעקבס"...
אודות
קולינר הוא הבית של הקולינריה הישראלית. הכתובת של מאות עסקים, יצרנים, וכל מי שקולינריה זורם בדמו וקם בבוקר עם החדווה להציע את החוויה הקולינרית הכי טובה לאנשים שמטיילים בעקבות אוכל מקומי משובח.
האתר מכיל החל מעסקים המתמחים בייצור מזון ארטיזנלי כמו מחלבות מקומיות, מאפיות בוטיק, שוקוליאטריים, מזקקות בירה וויסקי, יקבים ופטיסרי, וחומוסיות שאנשים "עולים אליהן לרגל", דרך חוויות גסטרונומיות יחודיות כמו אירוח בדואי ודרוזי, בתים שפותחים שולחן וסדנאות בישול, ועד אירועים כמו פסטיבלים וירידים ומקומות כמו שווקים המתמקדים בקולינאריה וחוות בודדים.
האתר מחולק לפי קטגוריות הנובעות מסוג המוצר, ולפי המיקום הגאוגרפי של העסק והוא מציע חוויות קולינריות בחיפה והצפון, תל אביב והמרכז, ירושלים והסביבה, ובאר שבע והדרום – כאשר כל איזור מחולק לתתי איזורים, מה שמאפשר איתור קל ונגיש של העסק המבוקש, ואפשרות לתכנן טיולים תוך שילוב נקודות קולינאריות במהלכו.
אתר קולינר נבנה מתוך אהבה ליצרנים המקומיים ולאוכל טוב, ומתוך כבוד לתהליכים ולחומרי גלם משובחים. המטרה שלנו היא שהאתר יהווה פלטפורמה אפקטיבית עבור העסקים הקטנים, ושהמידע המובא בו יהיה זמין עבור כל מי שמחפש חוויה קולינארית שיש בה איכות, סגנון וטוב טעם.