אודות

לא לחינם נקרא שוקולד "מאכל האלים". כמעט ואין מישהו שיכול לעמוד בקסמה של קוביה אחת קטנה. מדפי הסופר מלאים בהצעות מפתות, אבל כולם יודעים ששוקולד איכותי באמת, הנד-מייד, כזה שיש בו מקוריות, אמנות והשראה, נמצא בשוקולטרות הקטנות, אלה שהמוצרים שלהן לעולם לא יגיעו למדפים הגדולים, אלא יישארו סודם של מביני דבר. כאן, באתר "קולינר", קיבצנו עבורכם את המקומות הטובות ביותר ליצירת ומכירת שוקולדי בוטיק משגעים, המקוטגים לפי איזור בארץ (שוקולטרות בחיפה והצפון, שוקולטרות בתל אביב והמרכז, שוקולטריות בירושלים והסביבה ושוקולטריות באר שבע והדרום), בחלקן תוכלו להשתתף בסדנאות שוקולד, בחלקן תוכלו לקנות פרלינים איכותיים, מה שבטוח כולן יגרמו לכם להבין שעד כמה שחשבתם ששוקולד טעים, ובכן - הוא יכול להיות טעים הרבה יותר!