אודות

סושי אבוקדו-סלמון יפני, טורטיה נטולת גלוטן מקסיקנית, קארי קוקוס טבעוני, סטייק סו-ווד, וקוויאר מולקולארי נפגשו בשדרות רוטשילד. זו לא התחלה של בדיחה, זו מציאות שמתרחשת יום יום בסצנה הקולינארית הלוהטת של איזור המרכז. תל אביב, כעיר תיירות ומסחר קוסמו-פוליטית שנעה בקצב של העולם החדש, ממהרת לאמץ אל חיקה טרנדים קולינארים חדשים, להתנסות, להמר ולהתפתח. שם תמצאו את הטעמים הכי מדליקים של הגלידה, מעדניות המייבאות את מיטב התוצרת העולמית, טכניקות בישול חדשניות ושילובים נועזים שמאתגרים את חוש הטעם. מבחינה זו ניתן לומר כי תל אביב היא מעבדה גסטרונומית נסיונית, שמציעה בופה מגוון שמתכתב עם כל מה שקורה בניו יורק, לונדון, פריז וברצלונה, תוך כדי שהיא מעניקה לו אינטרפרטציה מקומית. אתר "קולינר" מזמין אתכם לגלות את הקולינאריה של איזור המרכז בכלל, ותל אביב בפרט, בקלות, לפי קטגוריות של שווקים פופולארים, סדנאות בישול, גלידריות ופטיסרי, ארוחות שף, גבינות ושוקולד בוטיק, מבשלות בירה ועוד. קטגוריות אלו תוכלו לאתר בנוחות לפי איזורים עיקריים: השפלה, השרון, מישור החוף, השומרון, בן שמן, עקב חפר ועוד, ובכך לדייק את החיפוש שלכם. אתם מוזמנים לקחת נשימה ולהפתיע את החך שלכם.