אודות

למדבר יש קצב משלו, ריחות משלו וטעמים משלו. האדמה החשופה הממשיכה אל האופק, השמש הקופחת והלילות הקרירים מתחברים יחד, ומולידים קולינאריה שיש בה פשטות מינימליסטית הנשמענת על חומרי גלם טריים, תבלינים אסליים, ידיים מיומנות, לב אוהב ותרבות של הכנסת אורחים המושרשת באיזור עוד מימי אברהם אבינו. אתר "קולינר" מזמין אתכם לגלות את הקולינאריה המופלאה של הנגב, אותה תוכלו לפלח בקלות לפי קריטריונים של עיר ספציפית (באר שבע, אילת, מצפה רמון) או איזור (רמת הנגב, צפון הנגב, הערבה), לאתר את הקולינאריה שמעניינת אתכם ולגלות סגנונות אירוח חדשים, החל מאירוח בדואי עד שהות בחוות בודדים, יקבים דרומיים, מבשלות בירה בוטיקיות, מאפיות יחודיות, ובעיקר להתמכר לשקט, להביט אל המרחבים ולטעום את הטעמים היחודיים של המדבר.