אודות

כל אחד בטוח שהחומוס שהוא אוכל בו, זה החומוס הכי טוב בארץ. כל אחד מוכן להישבע בשמו, ולקשור לו כתרים. אבל האמת? יש המון חומוסיות טובות בארץ, ולכל אחת הסודות הקולינארים שלה, סודות כמוסים שהבעלים שלה לא יגלה, גם לא אם יצמידו לו אקדח. אז אולי לא נוכל בטקסט הקצר הזה לגלות לכם מי מוסיף סודה לשתיה למי הבישול, ומה מספר השעות שכדאי להשרות את הגרגירים, אבל כן נוכל לתת לכם הצעות חדשות לחומוסיות נהדרות, בחלוקה לפי איזורים (חומוסיות בחיפה והצפון, חומוסיות בתל אביב והמרכז, חומוסיות בירושלים והסביבה, חומוסיות בבאר שבע והדרום), מתוך תקווה שתתנו צ'אנס ותתחילו לנגב גם במקומות חדשים.