אודות

במה תבחרו: גלידת שוקולד בלגי, פרלינה פקאן או וניל מדגסקר? קשה להחליט, אה? הישראלים, אין ספק, אוהבים לזלול גלידה, ורוכשים ממנה בסכום של כ-2 מיליארד ש"ח בשנה (!!!). מי שאוהב אותה באמת, גם יודע שהמקום האמיתי למצוא אותה, איכותית, קרמית ומפתה, הוא בגלידריות הבוטיק, שמציעות גלידה בעבודת יד בטעמים מיוחדים, שילובים מעניינים ותוספות שמקפיצות אותה לגבהים חדשים (קרמל מלוח? רוטב שוקולד לבן ופירות יער? שבבי ופל? ברסט אגוזי לוז? יו ניים איט!). אתר "קולינר" ריכז עבורכם את המבחר הגלידריות שאתם צריכים להכיר, מחולקות לפי איזורים שונים בארץ (גלדריות בחיפה והצפון, גלידריות בתל אביב והמרכז, גלידריות בירושלים והסביבה וגלידריות בבאר שבע והדרום). מדובר גלידריות ישראליות, אנינות טעם, מיוחדות וטעימות, שעושות את הבלתי אפשרי וממציאות בכל יום את הגלידות מחדש. ו... וואוו, כמה שזה טעים